Dinsdag in Op1: Guus Meeuwis & Davina Michelle over hun prijzen bij de Edisons

Dinsdag in Op1: Guus Meeuwis & Davina Michelle over hun prijzen bij de Edisons
Dit zijn de gasten van dinsdag 12 april

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana.Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 12 april

  • Nu de Russische strijdkrachten zich hebben teruggetrokken uit het gebied rond Kiev, zetten ze alles op alles om de Donbas-regio in handen te krijgen. Wat staat de inwoners te wachten? Oud-Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp vreest een extreem bloedige strijd en sluit het gebruik van chemische wapens niet uit. Hij vertelt er vanavond bij Op1 over samen met EO-directeur Arjan Lock die het oorlogsgebied bezocht met een paasboodschap namens de Nederlandse kerken.

  • De belangrijkste muziekprijs van Nederland, de Edisons, zijn uitgereikt. In het AFAS Theater in Leusden is Guus Meeuwis beloond voor zijn repertoire met een Edison-oeuvreprijs.Davina Michelle won in de categorie Pop. Vanavond in Op1 vertellen beide winnaars wat de prijs voor hen betekent.

  • ‘Ik ben niet de ideale leider’, zegt Lilianne Ploumen over haar vertrek als fractievoorzitter van de PvdA. Naast haar vertrek als partijleider verlaat ze ook de Tweede Kamer. Wat betekent dit voor de partij en wie gaat Ploumen opvolgen? Dat bespreken we met PvdA-Europarlementariër Paul Tang, Eerste Kamer fractievoorzitter van de PvdA Mei Li Vos en politiek verslaggever Thomas van Groningen.

  • Isolatiecentra, mensen die weken opgesloten zitten in hun appartement en een voedseltekort. De Chinese stad Shanghai zit al meer dan twee weken volledig op slot en de lockdown in is bikkelhard. Correspondent Eva Rammeloo weet vanavond bij Op1 hoe wanhopig de bevolking in Shanghai is en aan Marion Koopmans vragen we of de lockdownmaatregelen wel op hun plaats zijn.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Guus Meeuwis & Davina Michelle over hun prijzen bij de Edisons of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV