Dinsdag in Jinek: Lilianne Ploumen is opgestapt, Hans Spekman & Gerdi Verbeet vertellen meer

Dinsdag in Jinek: Lilianne Ploumen is opgestapt, Hans Spekman & Gerdi Verbeet vertellen meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 12 april

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 12 april.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op dinsdag 12 april

  • Lilianne Ploumen is opgestapt als partijleider van de PvdA en Tweede Kamerlid. Naar eigen zeggen is ze niet ‘goed genoeg’ en geen ‘ideale leider’. Hoe gaat het nu verder met de PvdA? We bespreken het met PvdA-prominenten Hans Spekman en Gerdi Verbeet en politiek commentator van de Telegraaf Wouter de Winther.

  • Hoeveel meldingen van grensoverschrijdend gedrag kreeg stichting Mores binnen na de documentaire van BOOS over the Voice of Holland? Voorzitter Janke Dekker geeft een update. En hoe staat het met de seksuele voorlichting op scholen in Nederland? We bespreken wat er moet veranderen met de Sekszusjes en Floor Heldoorn van de GGD.

  • Mart Hoogkamer, MEAU en Froukje werden gisteren beladen met prijzen tijdens de uitreiking van de Edison Pop 2022. Vanavond vieren we hun winst verder in de studio.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Lilianne Ploumen is opgestapt, Hans Spekman & Gerdi Verbeet vertellen meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV