PSV - Leicester City live op tv en online (Conference League)

PSV - Leicester City live op tv en online (Conference League)
Eindhovenaren hopen op plek in halve finale

Sport :

Donderdag (14 april) speelt PSV in het eigen Philips Stadion de return in de kwartfinales van de Conference League tegen Leicester City. Het duel is vanaf 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook het volledige speelschema van PSV in de Conference League.

Heenduel
Afgelopen donderdag speelde PSV in het King Power Stadium in Leicester het heenduel in de kwartfinales van de Conference League. De wedstrijd tegen de nummer negen van de Premier League werd vooraf als 'lastig' gekwalificeerd en dat bleek ook zo te zijn. Toch wist PSV Leicester knap op 0-0 te houden.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Leicester City

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Stunten
En dus hebben de Eindhovenaren in de return nog alle kans om te stunten. In het eigen Philips Stadion is wellicht veel mogelijk en PSV kende een rustige aanloop, met een simpele 2-0 overwinning op RKC Waalwijk afgelopen zondag. Leicester City won met 2-1 van Crystal Palace en zal dus ook een goed gevoel hebben.

De wedstrijd PSV - Leicester City is donderdag 14 april om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV