Slavia Praag - Feyenoord live op tv en online (Conference League)

Slavia Praag - Feyenoord live op tv en online (Conference League)
Opnieuw een spektakelstuk?

Sport :

Na de wedstrijd PSV - Leicester City gaat de Conference League-avond om 21.00 uur verder met Slavia Praag - Feyenoord. Het duel is live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Bekijk ook het volledige speelschema van Feyenoord in de Conference League.

Heenduel
Afgelopen donderdag zagen we een waar voetbalfeest in de Kuip in Rotterdam, met voor Feyenoord helaas een onbevredigende uitkomst. De Rotterdammers kwamen tot drie keer toe op voorsprong, maar Slavia Praag maakte die elke keer weer ongedaan. De 3-3 viel zelfs diep in de blessuretijd.

Samenvatting en hoogtepunten Slavia Praag - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Kansen
Toch liggen er zeker kansen voor Feyenoord in Tsjechië, want Slavia Praag is niet de sterkste tegenstander van het stel. In de groepsfase speelden ze ook al tegen elkaar en toen haalde Feyenoord vier punten uit de twee wedstrijden tegen Slavia Praag. Bovendien zal het gevoel goed zijn na een 1-4 overwinning op Heracles Almelo.

De wedstrijd Slavia Praag - Feyenoord is donderdag 14 april om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint al om 18.00 uur, gevolgd door PSV - Leicester City. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV