The Passion 2022 live op tv en online op donderdag 14 april

The Passion 2022 live op tv en online op donderdag 14 april
Het Paasspektakel is terug van weggeweest

Kijktip :

Morgen (14 april) is het Witte Donderdag en dat betekent vooral dat het paasspektakel The Passion weer te zien is. Dit jaar komt de show vanuit Doetinchem, in de Achterhoek. Het verhaal over het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus wordt in een nieuw jasje gestoken.

The Passion gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Cast
Zoals elk jaar heeft omroep KRO-NCRV weer een flinke cast van bekende Nederlanders opgetrommeld om in The Passion te spelen. De hoofdrollen zijn dit jaar voor onder anderen Soy Kroon (Jezus), Noortje Herlaar (Maria), Kim-Lian van der Meij (Maria Magdalena), Thomas Cammaert (Petrus) en Dennis Weening (Judas).

Liedjes
Tijdens de voorstelling worden bekende Nederlandse liedjes gezongen die het verhaal van Jezus ondersteunen. Ook worden er vaak hits uit andere talen vertaald naar het Nederlands. Verder wordt het kruis van Jezus door de stad gedragen. Ruud de Wild fungeert dit jaar als verteller en er is een bijzondere gastrol voor Jeroen Pauw.

The Passion 2022 is donderdag 14 april om 20.30 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je The Passion 2022 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV