Zaterdag in Make Up Your Mind: Chantal Janzen en Jan Smit als gastpanellid

Zaterdag in Make Up Your Mind: Chantal Janzen en Jan Smit als gastpanellid
Songfestival-reünie met Nikkie de Jager

Kijktip :

Zaterdag (16 april) is de tweede aflevering van de spectaculaire zaterdagavondshow Make Up Your Mind te zien op RTL 4. Welke bekende Nederlanders zullen hun ware identiteit, verborgen achter een dragqueen-outfit, vanavond onthullen?

Make Up Your Mind aflevering 2 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Gastpanelleden
De vaste teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer worden in elke aflevering bijgestaan door gastpanelleden. Die helpen ze mee bij het raden naar de identiteit van de dragqueens door de juiste vragen te stellen. Na Danny de Munk en Loretta Schrijver is het in de tweede aflevering de beurt aan Chantal Janzen en Jan Smit.

Afvallers
Elke week vallen een aantal dragqueens af, waarna ze vertellen wie ze zijn. De beste kandidaat van elke aflevering gaat door naar de grote finale, over een aantal weken. In de eerste aflevering vielen Frank Dane, Winston Gerschtanowitz, Victor Reinier, Egbert-Jan Weeber en boerin Bertie af. Wie gaan we vanavond zien?

Make Up Your Mind is elke zaterdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Make Up Your Mind terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Make Up Your Mind: Chantal Janzen en Jan Smit als gastpanellid of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV