Tv-première Once Upon a Time in Hollywood zaterdag te zien op Veronica

Tv-première Once Upon a Time in Hollywood zaterdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Een nieuwe film van Quentin Tarantino is altijd iets om naar uit te kijken. In 2019 verscheen zijn Once Upon a Time in Hollywood in de bioscopen en ook deze productie kreeg - zoals gebruikelijk met het werk van Tarantino - veel lof toegezwaaid. Zaterdag is-ie voor het eerst op tv te zien bij Veronica en je kunt Once Upon a Time in Hollywood streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in de warme zomer van 1969. Rick Dalton maakte vooral furore als tv-acteur, hoewel hij alleen in een succesvolle westernserie speelde. Hij verlangt echter naar meer en hoopt de overstap naar het witte doek te maken. Cliff Booth, zijn rechterhand en stuntman, wil echter ook graag een filmcarrière. Naast deze verhalen maken we ook kennis met filmster Sharon Tate, de buurvrouw van Rick en de vrouw van topregisseur Roman Polanski. Zij wordt in de gaten gehouden door de sekte van Charles Manson.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Filmliefhebbers konden niet wachten op deze Tarantino-topper. Zeker als je op de hoogte bent van het verhaal van Sharon Tate biedt Once Upon a Time in Hollywood een fantastische kijkervaring, maar er zitten tal van geweldige verwijzingen in naar het Hollywood van de jaren zestig. Bovendien leeft Tarantino zich uit met zelfbedachte filmfranchises en tv-series, die regelmatig op de lachspieren werken. Hoewel aan de lange kant is Once Upon a Time in Hollywood uiterst vermakelijk door een geweldige cast, een prachtige aankleding en een bijzonder fraai tijdsbeeld.

Cast
Naast Leonardo DiCaprio (Don't Look Up) en Brad Pitt (Ad Astra) zijn ook Margot Robbie (The Suicide Squad), Emile Hirsch (Into the Wild), Bruce Dern (The Hateful Eight) en Al Pacino (The Irishman) te zien in Once Upon a Time in Hollywood. Deze film is geregisseerd door Quentin Tarantino (Pulp Fiction).

Once Upon a Time in Hollywood (2019) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is zaterdag 16 april om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: comedy, drama. Speelduur: 161 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tv-première Once Upon a Time in Hollywood zaterdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV