Donderdag in Op1: Thomas van Groningen over de onvermijdelijke hogere lasten

Donderdag in Op1: Thomas van Groningen over de onvermijdelijke hogere lasten
Dit zijn de gasten van donderdag 14 april

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Sven Kockelmann en Fidan Ekiz. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 14 april

  • Het vlaggenschip van de Russische Zwarte Zeevloot, de Moskva, is afgelopen nacht ernstig beschadigd door explosies. Met oud-Commandant der Zeestrijdkrachten Rob Kramer en oud-Commandant der Strijdkrachten Mart de Kruif praten we over deze tegenslag voor het Russische leger en de staat van de troepen van Poetin. Chef politieke zaken van HCSS Han ten Broeke schuift aan met het laatste nieuws over de mogelijke toetreding van Zweden en Finland tot de NAVO.

  • Hogere lasten zijn onvermijdelijk. Dat zei minister-president Mark Rutte vandaag na afloop van de ministerraad. De regering kampt door verschillende tegenslagen met een miljardentekort. Hoe worden de gaten in de begroting gedicht? Politiek verslaggever Thomas van Groningen praat ons vanavond bij.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Thomas van Groningen over de onvermijdelijke hogere lasten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV