Nieuw seizoen 10 voor taal gaat dinsdag van start op SBS6

Nieuw seizoen 10 voor taal gaat dinsdag van start op SBS6
Harm Edens is terug met humoristische taalquiz

Kijktip :

Vanaf dinsdag (19 april) is het tweede seizoen van 10 voor taal op SBS6 te zien in een opgefrist decor, met twee nieuwe spellen en vragen die worden ingeleid door de leukste taalmissers uit Nederlandse televisieprogramma's, maar met dezelfde presentator: Harm Edens.

10 voor taal gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Nieuwe spellen
Nieuw dit seizoen is een spel waarin de teams elkaar leugens en waarheden vertellen over de herkomst van woorden en uitdrukkingen. Vlak voor de finale spelen de teams ook een nieuw spel, waarbij een grote woordenschat in hun voordeel is: de winnaar van dit spel mag een finaleletter stelen van het verliezende team!

Eerste aflevering
Verder blijft veel bij het oude, en dus buigen de teams zich weer over de leukste taalspellen onder leiding van Edens. Van taalpuzzels tot spellingkwesties en verraderlijke taalslippertjes: er komt van alles voorbij. In de eerste aflevering neemt cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe het op tegen schrijver Ronald Giphart en collega-cabaretier Jörgen Raymann.

Het nieuwe seizoen van 10 voor taal is vanaf dinsdag 19 april wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van 10 voor taal terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV