Vrijdag in Jinek: Tim de Wit over bezoek Harry en Meghan aan Den Haag

Vrijdag in Jinek: Tim de Wit over bezoek Harry en Meghan aan Den Haag
De gasten van Jinek van vrijdag 15 april

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van vrijdag 15 april.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op vrijdag 15 april

  • Harry en Meghan zijn gespot in Den Haag. Het koppel is net aangekomen in Nederland voor een bezoek aan de Invictus Games. Voormalig Engeland-correspondent Tim de Wit volgt ze op de voet en is te gast in Jinek.
  • Over 10 dagen zou Johan Cruijff 75 zijn geworden. In een speciale uitzending werpt NOS Studio Sport morgen een nieuw licht op Cruijffs jaren als voetballer met nieuw filmmateriaal.Tom Egbers laat je vanavond alvast de eerste nooit eerder vertoonde Cruijff-beelden zien in Jinek.
  • Van Sexy Als Ik Dans tot IJskoud, Nielson heeft sinds zijn doorbraak met megahit Beauty & the Brains tien jaar geleden bij het tv-programma De Beste Singer-songwriter van Nederland heel wat knallers op zijn naam staan. Een succesvolle carrière met twee Edisons, duetten met meerdere bekende artiesten en optredens in AFAS Live zorgt ervoor dat heel Nederland hem nu kent. Vanavond zingt hij om dit te vieren een medley van zijn bekendste hits.
  • Mode-icoon en zangeres Rihanna is zwanger en showt in het openbaar vol trots haar blote babybuik. In de Amerikaanse Vogue, waar ze volgende maand op de cover staat, zegt ze geen zwangerschapskleding te willen dragen.Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van de Vogue Nederland, over de invloed van de wereldster.
  • Ruim 2.2 miljoen mensen keken er gisteren naar The Passion, ondertussen draaide het mediacircus rondom Johnny de Mol overuren en nam Joe Biden geen blad voor de mond. Eva Jinek bespreekt de bomvolle week met Ozcan Akyol, Michiel Vos en Angela de Jong.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV