Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in week 15

Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in week 15
Kijktips voor 16 t/m 23 april

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe films en series in april 2022.

Dirty Lines, S1 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint Frank Stigter het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Wat begint als een knullig geïmproviseerd experiment in de garage van hun ouders, ontwikkelt zich in razend tempo tot een miljoenenindustrie. Bekijk hier waar je vanaf 8 april Dirty Lines kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Dirty Lines.

Choose or Die (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Een student die blut is besluit een obscuur computerspel uit de jaren 80 te spelen met haar vriend. In het overlevingsspel zit ergens een nog niet opgeëiste prijs van 125.000 dollar verstopt. De jonge codeur ontketent echter een verborgen vloek die de realiteit verscheurt. Hierdoor wordt ze geconfronteerd met angstaanjagende beslissingen en zal ze de dodelijke consequenties onder ogen moeten zien. Lees hier waar je vanaf 15 april Choose or Die kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Choose or Die.

Anatomy of a Scandal (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
James en Sophie Whitehouse hebben een gelukkig, zorgeloos en bevoorrecht leven. James is werkzaam als minister en heeft een liefhebbende familie thuis, maar dat alles komt op losse schroeven te staan als er een groot schandaal aan het licht komt. Bekijk hier waar je vanaf 15 april Anatomy of a Scandal kunt streamen.

Better Call Saul, S6a (vanaf dinsdag)

Wekelijks op Netflix

Bron: Netflix
In deze serie ontmoeten we de man die Saul Goodman wordt, bekend is als Jimmy McGill, een kleine prutsadvocaat zoekende naar zijn roeping, en op korte termijn, op elke manier de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Bekijk hier waar je Better Call Saul kunt streamen.

Russian Doll, S2 (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
De serie draait om Nadia, een jonge New Yorkse die op weg naar een feestje is dat voor haar wordt gegeven. Dan gaat ze dood en komt weer tot leven in haar badkamer, een paar uur eerder in de tijd, klaar om naar het feest te gaan. Daar verloopt alles precies zoals ze eerder meemaakte, maar ook nu komt ze weer om het leven. Bekijk hier waar je Russian Doll kunt streamen.

I See You (vanaf woensdag)

Netflix

Bron: Netflix
Als een 10-jarige jongen vermist wordt, begint een grote zoekactie met Greg Harper aan het hoofd van het onderzoek. De mysterieuze verdwijning doet hem denken aan een gelijkaardige zaak van jaren geleden. Bovendien staat zijn huwelijk op instorten wanneer zijn vrouw Jackie hem ontrouw is geweest. Lees hier waar je I See You kunt kijken.

Selling Sunset, S5 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. De serie volgt de groep agenten terwijl ze door hun persoonlijke en professionele leven navigeren. In deze wereld draait alles om relaties en dat betekent vaak een groot drama. Bekijk hier waar je Selling Sunset kunt streamen.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV