Zondag in Humberto: Zanger Antoon treedt op, Mart de Kruif en meer

Zondag in Humberto: Zanger Antoon treedt op, Mart de Kruif en meer
Dit zijn de gasten van zondag 17 april

Kijktip :

Het is weer zondag, dus de afsluiting van RTL 4 is weer voor Humberto. Deze week komt zanger Antoon langs, hij treedt op en heeft mooi nieuws. Dit zijn de onderwerpen van zondag 17 april.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 17 april

  • Het succes van muzikant Antoon gaat maar door. Binnen anderhalf jaar tijd wist hij een van de grootsten van Nederland te worden. Hij domineert de hitlijsten met momenteel maar liefst drie noteringen in de Top40. Vanavond treedt Antoon op en hij heeft mooi nieuws.
  • Igone de Jongh danste een voorstelling met de Oekraïense Stanislav Olshanskyi en Alexis Tutunnique toen de oorlog daar uitbrak. Ze besloot te kijken of ze ze naar Nederland te kon halen. Vanavond vertelt ze hoe ze de Oekraïense dansers gaat begeleiden in Nederland.
  • Vanavond aan tafel bij Humberto: Fresia Cousiño Arias over eerste grote voetbalfinale van dit seizoen: de KNVB-bekerfinale tussen PSV en Ajax in de Kuip.
  • Gisteren werden de Invictus Games 2022 groot geopend in aanwezigheid van initiatiefnemer Harry en zijn vrouw Meghan Markle.Mart de Kruif is voorzitter van de Invictus Games Den Haag en schuift vanavond aan bij Humberto.

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV