Recensie: See for Me is een home-invasion thriller met actrice Skyler Davenport

Recensie: See for Me is een home-invasion thriller met actrice Skyler Davenport
Nu nummer 3 op Netflix

Film :

Vanaf 12 april is de film See For Me te zien op Netflix. We leren het blinde en koppige ik-kan-het-allemaal-zelf personage Sophie kennen in een weinig originele thriller van Canadese makelij. Als dat maar goed gaat... Lees hier de filmrecensie van See for Me.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

See For Me-app
Als de blinde voormalige skiër Sophie in een afgelegen landhuis gaat zitten, vallen drie dieven binnen voor de verborgen kluis. Sophie's enige verdediging is legerveteraan Kelly, die ze ontmoet op de See For Me-app. Kelly helpt Sophie zich te verdedigen tegen de indringers en te overleven.

Actrice Skyler Davenport is Sophie in de thriller 'See for Me'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 5,9

Met films zoals Panic Room of Don't Breathe op onze netvlies moet je van goede huize komen om een sterke thriller te maken met een soortgelijk thema. Hollywood heeft al veel films gemaakt waarbij de blindestok goed van pas komt, en de Canadese filmmarkt kan dat ook. Verwacht in deze vrij donkere film veel zaklantaarns, een domme beslissing hier en daar en inbrekers die de kluis willen kraken. Met bij vlagen nog best wat spannende momenten brengt See for Me uiteindelijk niets nieuws onder de zon, en dat is dan ook gelijk het grote gebrek. Een cultklassieker in de maak of vergeten we dit als sneeuw voor de Canadese zon? Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Skyler Davenport (The Unlikely Good Samaritan) en Pascal Langdale (Killjoys) zijn ook Laura Vandervoort (Ted), George Tchortov (Run to Me) en Joe Pingue (Pacific Rim) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Randall Okita (The Lockpicker).

Vanaf 12 april 2022 is de film See for Me te zien op Netflix. Genre: Misdaad, Drama, Mystery. Tijdsduur: 92 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: See for Me is een home-invasion thriller met actrice Skyler Davenport of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV