Next Gen: Voetbalmakelaars vanaf woensdag te zien op NPO 3

Next Gen: Voetbalmakelaars vanaf woensdag te zien op NPO 3
Zaakwaarnemers in de voetballerij

Kijktip :

In het nieuwe programma Next Gen: Voetbalmakelaars volgt Jeroen Holtrop jonge zaakwaarnemers die er alles aan doen om te slagen in de voetballerij. Als ze hun droom verwezenlijken wachten ze mogelijk miljoenen euro's.

Next Gen: Voetbalmakelaars gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Tussenpersonen
Er wordt zeer veel geld verdiend in de voetbalwereld. Zo betaalde Ajax, de grootste club van Nederland, in 2020 nog 33 miljoen euro - alleen aan zaakwaarnemers en tussenpersonen. Waar veel Nederlanders voetbal beschouwen volkssport nummer 1, is het voor de makelaars keiharde business.

De tekst gaat verder onder deze video's

Inkijkje
Wat drijft deze jongens? En hoe houden zij zich staande in deze tak van sport? Presentator Jeroen Holtrop biedt ons een uniek inkijkje in een wereld die erom bekendstaat erg gesloten te zijn. Bovendien hebben zaakwaarnemers geen goede reputatie; ze staan bekend als graaiers die niet altijd het beste met hun spelers voorhebben.

Next Gen: Voetbalmakelaars is op woensdag 20 april elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Next Gen: Voetbalmakelaars terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV