SBS 6 maakt realityserie met vloggende Nederlands

SBS 6 maakt realityserie met vloggende Nederlands
Deelnemers gezocht voor De Vloggende Hollanders

Nieuws :

Voor een nieuwe dagelijkse realityserie van SBS 6 is de zender op zoek naar tientallen Nederlanders die voor SBS 6 een bijzondere periode in hun leven gaan filmen. Het gaat om persoonlijke verhalen, die door middel van vlogs worden verteld aan de televisiekijkers. Vlogs zijn momenteel razend populair onder jongeren op YouTube, maar SBS 6 wil nu een breder publiek bereiken.

In De Vloggende Hollanders is volgens de zender plek voor de meest uiteenlopende verhalen: een piepjong model op weg naar haar eerste catwalk of een stel dat op een adoptiekindje wacht. Maar ook Nederlanders met een bijzonder beroep mogen zich aanmelden, zoals een achtbanentester of een weddingplanner.

De Vloggende Hollanders bestaat uit een mix van kleine gebeurtenissen en grote meeslepende verhalen met een spannende climax. Alles is mogelijk en iedereen met een mooi, spannend of ontroerend verhaal is welkom en je doet het niet voor niets: hoe langer je op tv te zien bent, hoe meer geld je verdient.

De kijker beslist via een maandelijkse stemprocedure welke verhaallijn wordt vervangen door een andere verhaallijn. Zolang je verhaal goed is, blijf je vloggen op tv. Zo bepaalt de kijkers van SBS 6 welke verhalen worden gemaakt en uitgezonden.

De Vloggende Hollanders wordt in 2018 dagelijks uitgezonden op SBS 6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV