Vanavond op tv: Maurice naar Maastricht in Married at First Sight, nieuw seizoen 10 voor taal

Vanavond op tv: Maurice naar Maastricht in Married at First Sight, nieuw seizoen 10 voor taal
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 19 april

Kijktip :

Vanavond gaat het liefdesavontuur van Maurice verder in Maastricht in een nieuwe aflevering van Married at First Sight. Verder onder meer een nieuw seizoen van 10 voor taal. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 19 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Married at First Sight: Maurice met man naar Maastricht

RTL 4
20:30 uur

Maurice kreeg eerder in het seizoen van Married at First Sight een flinke klap te verwerken toen Arjan niet met hem verder wil, maar gelukkig heeft hij de draad weer opgepakt. Dat is vanavond te zien in het datingexperiment: Maurice neemt de man van keuze mee op avontuur in Maastricht. In deze aflevering van Married at First Sight zien we verder hoe Antoine zijn Kim wil verrassen tijdens hun bezoek aan Ljubljana, de hoofdstad van Slovenië.


Terug: 10 voor taal

SBS 6
20:30 uur

Vanaf vanavond is het tweede seizoen van 10 voor taal op SBS6 te zien in een opgefrist decor, met twee nieuwe spellen en vragen die worden ingeleid door de leukste taalmissers uit Nederlandse televisieprogramma's, maar met dezelfde presentator: Harm Edens. In de eerste aflevering neemt cabaretduo Niels van der Laan en Jeroen Woe het op tegen schrijver Ronald Giphart en collega-cabaretier Jörgen Raymann.


Actiefilm: Watchmen

Spike
20:30 uur

Op Spike is vanavond de epische actiefilm Watchmen te zien. In een alternatief 1985 leven de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie in een continue staat van oorlog met elkaar. Verklede burgerwachten die vroeger de vrede bewaarden zijn nu bij wet verboden. Wanneer één van hen, The Comedian, wordt vermoord, gaat zijn voormalige collega Rorschach op onderzoek uit. Hij stuit op een sinister complot waardoor de andere ex-'superhelden' Nite Owl en Silk Spectre gedwongen worden om nog eenmaal in actie te komen.


Nieuw: Junior op zoek naar de liefde

Eén
20:40 uur

Junior Planckaert vergaarde in Vlaanderen bekendheid door de realitysoap De Planckaerts, waarin de familie van ex-wielrenner Eddy Plancakert à la De Pfaffs werd gevolgd. De liefde heeft Junior echter nog niet kunnen vinden. Dat probeert hij in zijn eigen programma Junior op zoek naar de liefde, elke dinsdag om 20.40 uur op België Eén. Als een soort Vlaamse Bachelor gaat Junior het avontuur aan.


De Kennis van Nu special: van crisis naar crisis

NPO 2
22:35 uur

De coronacrisis lijkt voorbij, maar de volgende crisis of ramp kan zo weer toeslaan. Onthouden we wat we doormaken of vergeten we de geleerde lessen en vinden we bij elke crisis opnieuw het wiel uit? Dat onderzoekt het wetenschappelijke programma De Kennis van Nu in deze special. De wetenschappers van het gloednieuwe Pandemic & Disaster Preparedness Center proberen in ieder geval de lessen in kaart te brengen, om zo voor iedere toekomstige ramp een draaiboek op de plank te hebben.


Filmdrama: The Last Black Man in San Francisco

SBS 9
22:50 uur

Op SBS9 is vanavond het indrukwekkende filmdrama The Last Black Man in San Francisco te zien. Jimmi, een zwarte man, heeft het niet makkelijk in San Francisco. Toch wil hij koste wat kost zijn ouderlijk huis terugwinnen, een inmiddels duur Victoriaans huis in een gemoderniseerde wijk van San Francisco.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Maurice naar Maastricht in Married at First Sight, nieuw seizoen 10 voor taal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV