Muziekdocumentaire Lady Gaga: Glory woensdag te zien op Net5

Muziekdocumentaire Lady Gaga: Glory woensdag te zien op Net5
Portret van unieke superster

Kijktip :

In 2009 brak Lady Gaga wereldwijd door met haar album The Fame en hits als 'Just Dance', 'Poker Face' en 'Bad Romance'. Maar hoe wist ze het zo ver te schoppen in de keiharde muziekwereld? Dat zien we in de documentaire Lady Gaga: Glory.

Bekijk de volledige programmering van The Greatest Hits-maand van Net5 op Gids.tv.

Wereldfaam
Na het glorieuze jaar 2009 - waarin ook hits als 'LoveGame', 'Paparazzi', 'Alejandro' en 'Telephone' de hitlijsten bestormden - is het allerminst stil geworden rond Gaga. Ze breidde haar wereldfaam in de jaren erna uit met een reeks hits en had onlangs nog succes met 'Rain on Me'. Inmiddels heeft ze zelfs een Oscar op haar schouw staan voor het lied 'Shallow' uit A Star Is Born.

Actrice
Dankzij die film, American Horror Story en House of Gucci is Gaga tegenwoordig ook een gevierd actrice. Lady Gaga: Glory toont ons de meest uiteenlopende archiefbeelden en interviews, die een compleet beeld van deze veelzijdige artiest schetsen. Daarbij komen ook haar ongewone modestijl, waanzinnige video's en spectaculaire optredens aan bod.

De documentaire Lady Gaga: Glory is woensdag 20 april om 22.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu Lady Gaga: Glory terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV