Fraai misdaaddrama The Mule woensdag te zien op Veronica

Fraai misdaaddrama The Mule woensdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

In zijn lange carrière heeft Clint Eastwood zó veel films gemaakt, dat er soms weleens een bij zit die wat minder aandacht krijgt dan hij verdient. Zo is The Mule een prima misdaaddrama, maar zagen helaas maar weinig mensen 'm in de bioscoop. Woensdag is de film te zien op Veronica en je kunt The Mule streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Earl Stone is een eenzame oude man en werkzaam als bloemist. Financieel gaat het hem niet voor de wind waardoor hij niet anders kan dan de deuren van zijn zaak sluiten. Dan krijgt hij een verontrustend voorstel om heel snel geld te verdienen als drugskoerier voor het beruchte Mexicaanse drugskartel. Hierdoor komt hij in het vizier van onder anderen DEA-agent Colin Bates.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Dat Eastwood als regisseur mooie verhalen kan vertellen is al sinds de jaren zeventig bekend. Het leverde onderweg parels als The Outlaw Josey Wales (1976), Unforgiven (1992), Mystic River (2003) en Million Dollar Baby (2004) op. Een misdaaddrama waarin veteraan Eastwood zélf de hoofdrol speelt zagen we echter nog niet vaak. Hij gaat weer lekker onderkoeld te werk en verzamelde een uitstekende cast om zich heen, waardoor The Mule een erg prettige kijkervaring is. Geen meesterwerk, wel degelijk vakwerk.

Cast
Naast Clint Eastwood (Gran Torino) en Bradley Cooper (Nightmare Alley) zijn ook Laurence Fishburne (The Matrix), Michael Peña (The Martian) en Dianne Wiest (Edward Scissorhands) te zien in The Mule. Deze film is geregisseerd door Eastwood.

The Mule (2018) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is woensdag 20 april om 20.30 uur te zien op Veronica. Genre: drama, misdaad, thriller. Speelduur: 116 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV