Dinsdag in Jinek: Katja Schuurman over haar rol in de nieuwste Costa film

Dinsdag in Jinek: Katja Schuurman over haar rol in de nieuwste Costa film
Dit zijn de gasten van dinsdag 19 april

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 19 april.

De gasten van Jinek op dinsdag 19 april

  • Zon, zee, strand, een zinderende zomerliefde en dansend de nacht in. Na 21 jaar is zomerfilm Costa terug, met een volledig nieuwe verhaallijn.Diederik Jekel schreef het script samen met jeugdvriend Jon Karthaus, die de film regisseerde. En Katja Schuurman speelt weer Frida, de sexy propper uit de eerste Costa-film. Hoe was het voor haar om weer in die rol te kruipen?

  • Het zal voor iedere ouder herkenbaar zijn: de dagelijkse strijd aan de eettafel over de groente die door je kind maar niet gegeten wil worden. Hoogleraar Sjaan Nederkoorn doet onderzoek naar dit fenomeen en probeert antwoorden te vinden waarom kinderen groenten weigeren te eten. Vanavond schuift zij samen met Marcel Levi, voorzitter van Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek, aan.

  • De onvrede onder D66-leden over een MeToo-kwestie binnen hun partij blijft groeien. Inmiddels is de brief waarin opheldering wordt geëist van de partijtop al meer dan 600 keer ondertekend. Politiek commentator van De Telegraaf Wouter de Winther reageert.

  • Met de langverwachte slag om de Donbas is een nieuwe fase in de oorlog in Oekraïne begonnen.Geert Jan Hahn praat ons bij.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Katja Schuurman over haar rol in de nieuwste Costa film of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV