Nieuwe reeks Het mooiste meisje van de klas begint donderdag op NPO 1

Nieuwe reeks Het mooiste meisje van de klas begint donderdag op NPO 1
Femke getraumatiseerd door pleeggezin

Kijktip :

Het mooiste meisje van de klas is vanaf donderdag terug met een nieuwe reeks afleveringen. Presentator Jaap Jongbloed kijkt wat er geworden is van meiden naar wie iedereen op de middelbare school keek. De verhalen zijn niet altijd even vrolijk.

Het mooiste meisje van de klas gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Wees
Femke Huijsmans, het meisje met de stralende lach en de mooie ogen, wordt op haar achtste wees. Samen met haar zus wordt ze in een pleeggezin geplaatst. Maar wat haar klasgenoten op 't Hooghe Landt in Amersfoort niet weten, is dat het opgroeien in het pleeggezin een traumatische ervaring is voor Femke.

Karaktereigenschap
Ondanks het overlijden van haar ouders en de vervelende ervaring van het pleeggezin is Femke geen meisje dat bij de pakken neer gaat zitten en wil ze alles uit het leven halen. Wat Femke in haar hoofd heeft moet en zal gebeuren. Deze karaktereigenschap brengt haar letterlijk heel ver én over zee.

De nieuwe reeks van Het mooiste meisje van de klas is vanaf donderdag 21 april wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het mooiste meisje van de klas terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe reeks Het mooiste meisje van de klas begint donderdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV