Boeiende documentaire How to Survive a Pandemic donderdag te zien op NPO 2

Boeiende documentaire How to Survive a Pandemic donderdag te zien op NPO 2
Hoe werd coronavaccin ontwikkeld?

Kijktip :

Vooral sinds het uitbreken van de oorlog in Oekraïne lijkt de coronacrisis alweer bijna uit ons geheugen verdwenen. De documentaire How to Survive a Pandemic, donderdag te zien op NPO 2, neemt ons mee terug in de tijd en volgt in realtime de ontwikkeling van het COVID-19-vaccin.

How to Survive a Pandemic gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv.

Testen
Van het testen op vrijwilligers tot de wereldwijde verspreiding van het vaccin: elke stap wordt in deze film nauwgezet gevolgd. Kort na het uitbreken van de pandemie werd gestart met de opnames en gedurende de daaropvolgende achttien maanden wordt het werk van laboranten, wetenschappers en journalisten gevolgd.

Aanval
Terwijl met man en macht wordt gewerkt aan een vaccin zet het coronavirus zijn dodelijke aanval voort - en er duiken steeds nieuwe varianten op. Met ongeëvenaarde toegang tot wereldberoemde wetenschappers, farmaceutische bedrijven en overheidsinstanties is deze documentaire een uniek ooggetuigenverslag van de grootste wereldwijde gezondheidscrisis van de 21ste eeuw.

De documentaire How to Survive a Pandemic is donderdag 21 april om 22.35 uur te zien op NPO 2. Na afloop kun je de docu How to Survive a Pandemic terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boeiende documentaire How to Survive a Pandemic donderdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV