Serierecensie: Outer Range is sciencefiction die met nieuwe elementen komt

Serierecensie: Outer Range is sciencefiction die met nieuwe elementen komt
Hoofdrol voor Josh Brolin

Film :

Vanaf 15 april staat het eerste seizoen van Outer Range op Prime Video. Het is te prijzen dat originele series als deze nog gemaakt worden: creativiteit en onvoorspelbaarheid alom! Lees hier de recensie van Outer Range.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mysterieuze verdwijning
Royal Abbott is een keiharde cowboy uit Wyoming die vecht voor zijn land en familie. Wanneer hij de mysterieuze verdwijning van zijn schoondochter onderzoekt ontdekt hij een ondoorgrondelijk mysterie aan de rand van de wildernis.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 74% | IMDb ★7,8

Deze serierecensie gaat over de eerste twee afleveringen van Outer Range.

Tussen de release van Dune en de opnames van het tweede deel van de space opera van Villeneuve komt Josh Brolin met dit pareltje op Prime Video. Het goed en het kwaad en alles wat daartussen zit staat centraal in een serie die scifi en mythologie combineert. Het is opletten geblazen, want eigenlijk gebeurd er altijd wel iets onverwachts, waardoor je aandacht er wel bij moet blijven. En dat is wel heel knap, want de laatste tijd zien we in dit genre iets te veel cliches. Die kom je in het script en de sfeer van Outer Range niet tegen. 4 sterren.

Cast
Josh Brolin (Dune) en Imogen Poots (Knight of Cups) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Brian Watkins.

Vanaf 15 april 2022 is Outer Range seizoen 1 te streamen op Prime Video. Genre: Science-fiction. Aantal afleveringen: 8.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV