Serierecensie: The Dropout is karakterstudie vol geweldig acteerwerk

Serierecensie: The Dropout is karakterstudie vol geweldig acteerwerk
Met Amanda Seyfried in de hoofdrol

Film :

Vanaf 20 april staat het eerste seizoen van The Dropout op Disney+. IJzingwekkende scenes, top drama tot in de puntjes verzorgd en uitstekend gespeeld door de volledige cast met voorop Amanda Seyfried. Lees hier de recensie van The Dropout.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Van winst naar verlies
Het verhaal van Elizabeth Holmes de oprichter van het bloedtestbedrijf Theranos. Hoe kon 's werelds jongste zelfgemaakte vrouwelijke miljardair alles in een oogwenk verliezen?

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 69% | IMDb ★ 7,5

Disney komt na het succes van Pam & Tommy en Dopesick weer met een serie waarbij het draait om 'het karakter': een serie waarbij verhaallijnen en karaktergroei in elkaar overlopen. In dit geval staat Amanda Seyfried, die al verschillende keren heeft laten zien karakters uitstekend te kunnen neerzetten, centraal. Het ongemak en de onzekerheid van hoofdpersoon Holmes komt vooral door haar geweldige werk tot zijn recht. De serie bevat naast het nodige portie drama ook heel veel slimme humor, iets dat je niet per se verwacht in een serie als deze. 4 sterren.

Cast
Naast Amanda Seyfried (Mank) spelen ook Michaela Watkins (The Back-up Plan) en Naveen Andrews (The English Patient) in deze serie. Deze productie wordt geleid door Elizabeth Meriwether (New Girl).

Bron: Disney Plus

Vanaf 20 april 2022 is The Dropout seizoen 1 te streamen op Disney+. Genre: Drama. Aantal afleveringen: 8.

Actuele video's

Meer actuele video's