Overzicht tijden: Formule 1 GP van Emilia-Romagna (Italië) 2022 live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Emilia-Romagna (Italië) 2022 live op tv en online
Blijft de hegemonie van Ferrari in Italië leven?

Sport :

De eerste keer in dit seizoen van de Formule 1 dat we weer naar een sprint race en een kwalificatie gaan kijken: in Italië bij de GP van Emilia-Romagna. Zowel op vrijdag en zaterdag is het dus weer spannend: hoe gaat Verstappen zich houden op het circuit waar hij vorig jaar zijn Italiaanse vloek verbrak? Het hele weekend is de Formule 1 te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro en dit weekend ook gratis bij RTL Duitsland.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken. Lees ook op welk kanaal je RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder kunt vinden.

Ferrari
De Italiaanse equipe Ferrari staat er dit seizoen geweldig op: in Australië ging Charles Leclerc er met zijn tweede GP-zege vandoor, waardoor ze nu fier op kop staan in beide WK-klassementen. Op het circuit in hun thuisland willen ze natuurlijk een kroon op de droomstart zetten. Kunnen Verstappen en Red Bull daar een stokje voor steken?

Tijdschema Formule 1 GP van Emilia-Romagna 2022

Vrijdag 22 april

  • 13.30 uur: vrije training 1 (samenvatting)
  • 16.00 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 17.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zaterdag 23 april

Zondag 24 april

  • 13.50 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 15.00 uur: race (ook op RTL Duitsland)

RTL Duitsland
Dit weekend is de eerste van de vier raceweekenden te zien die uitgezonden mogen worden bij RTL Duitsland. Sinds 2021 mag de zender nog maar vier GP's uitzenden. Na het weekend in Emilia-Romagna volgen nog de GP's van Silverstone (GB), Zandvoort (die ook op NPO 1 te zien is) en Brazilië.

De tekst gaat verder onder deze video's

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt. Deze race is niet gratis te zien via een andere zender.

De Formule 1 GP van Emilia-Romagna is op zondag 24 april om 15.00 uur bij onder meer Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 22 april zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Emilia-Romagna (Italië) 2022 live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV