Britse thrillerserie Hollington Drive vanaf vrijdag te zien op NPO 2

Britse thrillerserie Hollington Drive vanaf vrijdag te zien op NPO 2
Idyllische omgeving blijkt maar schijn

Kijktip :

Vanaf vrijdag 22 april is de nieuwe Britse thrillerserie Hollington Drive, in het najaar van 2021 voor het eerst uitgezonden op televisie in Groot-Brittannië, te zien op NPO 2. De miniserie bestaat uit vier afleveringen.

Hollington Drive aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Idyllisch
Hollington Drive speelt zich af aan de ogenschijnlijk idyllische, gelijknamige straat. Het is een heerlijke zomeravond en er vindt een familiebarbecue plaats, maar de sfeer komt er maar niet lekker in. Dat heeft te maken met een veelheid aan oorzaken. Zo heeft Theresa wat moeite met haar zwager Eddie.

Geheimen en leugens
De vriend van Theresa vindt de verhoudingen tussen Theresa en haar zus Helen maar vreemd. Dan raakt het tienjarige jongetje Alex Boyd vermist - een klasgenootje van Theresa's zoontje Ben. Alles komt op scherp te staan en terwijl Theresa en Helen hun familie bij elkaar proberen te houden komen er allerlei geheimen en leugens aan de oppervlakte.

De thrillerserie Hollington Drive is vanaf vrijdag 22 april wekelijks rond 23.20 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Hollington Drive terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV