Concertregistratie Mart Hoogkamer in Ahoy zie je zaterdag op NPO 3

Concertregistratie Mart Hoogkamer in Ahoy zie je zaterdag op NPO 3
Volkszanger is razend populair

Kijktip :

2021 was het jaar van de grote doorbraak van Mart Hoogkamer. Als gevolg van zijn enorme populariteit mocht hij op 9 april 2022 optreden in Rotterdam Ahoy. Een registratie van dat concert is zaterdag (23 april) te zien op NPO 3.

Mart Hoogkamer in Ahoy gemist? Kijk de hele concertregistratie terug bij Gids.tv.

'Ik ga zwemmen'
Hoogkamer scoorde dé zomerhit van 2021 met 'Ik ga zwemmen', die twee weken op de eerste plaats in de Top 40 stond. De 23-jarige zanger uit Leiden groeide uit tot een ster van het Nederlandse lied en mocht zijn grootste eigen show ooit geven in Ahoy.

Nieuwe nummers
Hoogkamer gaf met zijn band een avondvullend concert in Rotterdam. Hij zong daarbij repertoire van de laatste jaren, maar ook nieuwe nummers. Bovendien zijn er gastoptredens te zien van rapper Donnie, Emma Heesters en Bizzey.

De concertregistratie Mart Hoogkamer in Ahoy is zaterdag 23 april om 22.05 uur te zien op NPO 3. Na afloop kun je het concert Mart Hoogkamer in Ahoy terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concertregistratie Mart Hoogkamer in Ahoy zie je zaterdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV