Baptiste seizoen 2 vanaf zaterdag 23 april te zien op NPO 2

Baptiste seizoen 2 vanaf zaterdag 23 april te zien op NPO 2
Britse misdaadserie krijgt vervolg

Kijktip :

Zaterdag 23 april gaat het tweede seizoen van de Britse misdaadserie Baptiste van start op NPO 2. Het zesdelige seizoen is in drie delen van speelfilmlengte te zien bij de publieke omroep. Julien Baptiste krijgt opnieuw te maken met enkele ingewikkelde zaken.

Baptiste gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Drama
Emma Chambers is de Britse ambassadeur in Hongarije. Ze heeft in haar privéleven een grote tragedie meegemaakt. Wanneer zij en haar gezin voor het eerst in tijden op vakantie gaan, voltrekt zich een nieuw drama. Julien Baptiste is gespecialiseerd in het oplossen van vermissingszaken en wordt ingevlogen om te helpen.

Problemen
De druk op een goede afloop wordt steeds groter en Baptiste vindt een getuige die door de politie over het hoofd is gezien, die toegeeft een mogelijke dader te hebben gezien. Alsof deze zaak nog niet genoeg is kampt rechercheur Baptiste ondertussen ook met de nodige problemen in zijn leven. Houdt hij het hoofd koel?

Het tweede seizoen van Baptiste is vanaf zaterdag 23 april wekelijks rond 22.50 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Baptiste terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's