Cambuur Leeuwarden - PSV live op tv (Eredivisie)

Cambuur Leeuwarden - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 30ste speelronde

Sport :

Op zaterdag 23 april spelen PSV en Cambuur Leewarden in de dertigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Cambuur Leeuwarden Stadion. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Cambuur Leeuwarden - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De nieuwe bekerwinnaar van de Nederlandse voetbalsport staat vier punten achter op koploper Ajax in de Eredivisie en in vier wedstrijden moeten de Eindhovenaren dat kunnen rechttrekken en de ploeg van Roger Schmidt zal daar ook alles aan willen doen.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.35 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN Extra. In NOS Studio Sport is vanaf 23.10 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Cambuur Leeuwarden - PSV is zaterdag 23 april om 21.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.10 uur is in NOS Studio Sport op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV