NOS komt met campagne-updates in Ochtendjournaals

NOS komt met campagne-updates in Ochtendjournaals
Xander van der Wulp presenteert updates

Nieuws

Politiek verslaggever Xander van der Wulp schuift vanaf maandag 12 maart aan in de NOS-Ochtendjournaals om politiek nieuws in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen door te nemen.

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan. Op 21 maart mogen Nederlanders weer in hun gemeente stemmen voor nieuwe raadsleden. De NOS zet politiek verslaggever Xander van der Wulp, bekend van de vlogs met collega Vincent Rietbergen, op de ochtendjournaals voor wat extra politieke duiding, zo laat de omroep weten.

Het vlog-duo Vincent Rietbergen en Xander van der Wulp.

Hij schuift vanaf maandag 12 maart dagelijks aan in de journaals van 07.00, 08.00 én 09.00 uur om te praten over opvallende ontwikkelingen, partijcampagnes en uitspraken van politieke kopstukken in de media.

Samen met NOS-verslaggever Vincent Rietbergen maakt Van Der Wulp het Verkiezingsvlog. In de meest recente aflevering gingen de twee naar het Drentse Emmen:

Tags: emmen, nos, politiek, xander van der wulp, campagne, media, gemeente, gemeenteraadsverkiezingen, vincent rietbergen, raadsleden, verslaggever, vlog, college, stemmen, vlogs

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »