Zondag in Boer zoekt vrouw: Hans en Jouke maken definitieve keuze

Zondag in Boer zoekt vrouw: Hans en Jouke maken definitieve keuze
Ook voor andere boeren komt moment dichterbij

Kijktip :

Na de spraakmakende aflevering van afgelopen zondag - waarin boer Rob eerste zoenen uitdeelde en boer Hans iemand zag vertrekken - staat ons zondag in Boer zoekt vrouw opnieuw spanning en sensatie te wachten. Hans en Jouke maken namelijk hun definitieve keuze.

Boer zoekt vrouw gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Annette
Bij Hans lijkt dat niet zo moeilijk, want nu Dinie is vertrokken blijft hij alleen achter met Annette. De grote vraag is echter of hij ook écht met haar verder wil - en zij met hem. Bij boer Jouke is het wél lastig, want hij laat Karlijn en Lotte allebei weten dat hij ze leuk vindt. Ze weten niet wie hij gaat kiezen; wat dat betreft is Jouke lastig te peilen.

Zenuwen
Ook bij de andere boeren naderen de keuzemomenten. Dat zorgt voor slapeloze nachten en zenuwen, bij zowel de boeren als de logés. Boerin Janine en Christiaan zijn beiden terughoudend en om dat te doorbreken hebben ze afgesproken elkaar meer op te zoeken. Bij boer Rob zit de sfeer er alweer goed in en wordt er gedanst in de keuken.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV