Nieuw programma Beter! vanaf maandag 25 april te zien op NPO 1

Nieuw programma Beter! vanaf maandag 25 april te zien op NPO 1
Antoinette Hertsenberg bezoekt volkswijk

Kijktip :

Inwoners van volkswijken hebben gemiddeld veertien gezonde jaren minder. Dat probleem legt Antoinette Hertsenberg onder de loep in het nieuwe programma Beter!, waarin ze vier inwoners van de volkswijk Voorstad in Deventer volgt.

Beter! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Hoofdpersonen
In de eerste aflevering maken we kennis met de hoofdpersonen. Ze laten zien hoe zij leven en welke keuzes zij maken op het gebied van gezondheid. Tony is slechts 41 jaar maar rijdt al in een scootmobiel, Corina kampt na veel roken met COPD, Sevda ervaart als alleenstaande moeder veel stress en Jolanda is gewend aan heel veel suiker.

Aanstellerij
Ze willen allemaal een gezonder leven gaan leiden, maar dat blijkt in de praktijk niet eenvoudig. In Voorstad is roken binnenshuis nog heel normaal, wordt een snack weigeren gezien als aanstellerij en is het elke maand de vraag of je rond kunt komen. Zal het Tony, Corina, Sevda en Jolanda lukken om gezonder te worden?

Het nieuwe programma Beter! is vanaf maandag 25 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Beter! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV