Nieuw seizoen Filemon en de complotten vanaf maandag te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Filemon en de complotten vanaf maandag te zien op NPO 3
Filemon Wesselink in gesprek met complotdenkers

Kijktip :

Maandag (25 april) begint het tweede seizoen van Filemon en de complotten op NPO 3. In dit programma volgt presentator Filemon Wesselink mensen die geloven in wat de meeste Nederlanders 'complottheorieën' zouden noemen. Maar waarom geloven ze hierin?

Filemon en de complotten gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Oorlog
Flavio vertelde in het eerste seizoen van Filemon en de complotten dat de coronacrisis gebruikt zou worden om The Great Reset in gang te kunnen zetten. Nu denkt hij dat zelfs de oorlog in Oekraïne opzettelijk is uitgelokt om dit proces voort te zetten. Flavio staat echter niet alleen in deze op het eerste gezicht bijzondere gedachte.

Poetin
Irhuia strijdt al jaren voor rechtvaardigheid, waardoor ze onlangs zelfs zes weken in de gevangenis zat. Desondanks blijft ze op haar kanalen haar visies delen. Zij gelooft dat de oorlog is ingezet als afleidingsmanoeuvre. Ook Gertjan kijkt anders naar de oorlog: Poetin zou niet achter The Great Reset staan en redt ons van het kwaad.

Het nieuwe seizoen van Filemon en de complotten is vanaf maandag 25 april wekelijks rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Filemon en de complotten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's