Manchester City - Real Madrid live op tv (halve finale Champions League)

Manchester City - Real Madrid live op tv (halve finale Champions League)
Titanenstrijd tussen grootmachten

Sport :

Het Champions League-seizoen nadert zijn einde en we zijn inmiddels aanbeland bij de halve finales. Dinsdag (26 april) is de wedstrijd Manchester City - Real Madrid om 21.00 uur live te zien op RTL 7, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Opnieuw Madrid
Met Real Madrid treft Manchester City voor de tweede ronde op rij een tegenstander uit de Spaanse hoofdstad. In de kwartfinales werd Atlético Madrid over twee wedstrijden ternauwernood verslagen (1-0 en 0-0). Real Madrid won een spectaculair tweeluik van Chelsea; na een 1-3 overwinning in Engeland werd in eigen huis met 2-3 verloren.

Samenvatting en hoogtepunten Manchester City - Real Madrid

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Historie
Manchester City en Real Madrid speelden al eerder tegen elkaar in de halve finale van de Champions League, in het seizoen 2015/2016. Na 0-0 in de heenwedstrijd wist Real Madrid door een 1-0 overwinning in de return plaatsing voor de finale af te dwingen. In het seizoen 2019/2020 stonden ze tegenover elkaar in de achtste finale; toen ging Manchester City door.

De wedstrijd Manchester City - Real Madrid is dinsdag 26 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's