Vrijdag in Khalid & Sophie: Bill van Dijk en Jakob Klaasse eren Jan Rot

Vrijdag in Khalid & Sophie: Bill van Dijk en Jakob Klaasse eren Jan Rot
De gasten van Khalid & Sophie van vrijdag 22 april

Kijktip :

Khalid Kassem & Sophie Hilbrand zijn terug met het tweede seizoen van hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 22 april. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie - vrijdag 22 april

  • We nemen de dag door met een wisselend duo van dienst. Vandaag doen we dat met presentator Roos Moggré en cabaretier Dolf Jansen.

  • Zanger, componist, schrijver en taalvirtuoos Jan Rot is vandaag op 64-jarige leeftijd overleden. Goede vrienden Bill van Dijk en Jakob Klaasse stonden regelmatig met Rot op de planken en eren hem.

  • Maandenlang geen maatschappijleer of ‘een filmpje kijken’ in plaats van biologie. Het lerarentekort is zo groot dat scholieren soms een vak niet meer kunnen volgen. We praten erover met leraren en leerlingen uit het middelbaar onderwijs.

  • De beste drummers van de lage landen zijn Cesar Zuiderwijk (Golden Earring)
    en Mario Goossens (Triggerfinger). We bespreken met hen iconische drumsolo’s en ze laten ons horen wat we missen in liedjes zónder drums.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV