Vanavond op tv: Beat the Champions VIPS en nieuw seizoen College Tour

Vanavond op tv: Beat the Champions VIPS en nieuw seizoen College Tour
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 24 april

Kijktip :

Vanavond zien we een speciale aflevering van Beat the Champions. Er staan namelijk verschillende BN'ers in de show, die strijden voor een hoog bedrag. In een eerdere VIP-special zagen we onder anderen Francis van Broekhuizen, Edson da Graça en Kees van der Spek al spelen. Wie er vanavond op bezoek komen houdt RTL nog even geheim. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Spanning op Million Dollar Island
Ook zien we de eerste aflevering van een nieuw seizoen College Tour. Hierin spreekt Twan Huys met Tim Hofman. Daarnaast is Million Dollar Island nog altijd in volle gang. Er ontstaat steeds meer frictie op het onbewoonde eiland waar de deelnemers vertoeven. Dat zorgt in deze aflevering voor een spannend plannetje. In de vierde aflevering van Reizen Waes, waarin presentator Tom Waes grote steden bezoekt, reizen we vanavond af naar Los Angeles.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 24 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Special: Beat the Champions VIPS

RTL 4
20:08 uur

Vanavond is de laatste aflevering van het lange tweede seizoen van Beat the Champions te zien op RTL 4. Deze reeks was maar liefst achttien zondagen te zien op televisie. Deze laatste aflevering is een speciale VIP-special. Wie er vanavond op bezoek komen houdt RTL nog even geheim.

Reizen Waes - wereldsteden: Los Angeles

Eén
20:09 uur

In de vierde aflevering van dit seizoen van Reizen Waes reizen we vanavond af naar Los Angeles. Een stad waar alles kan en alles mogelijk moet zijn. In wijken als Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach of Downtown L.A. kan je de meest waanzinnige figuren ontmoeten en avonturen beleven.

Terug: College Tour

NPO 2
20:20 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van College Tour van start. In de eerste aflevering is presentator Tim Hofman te gast: ruim tien miljoen mensen zagen de #BOOS-aflevering van Hofman over de misstanden bij The Voice of Holland. Met zijn YouTube-kanaal vecht de presentator onbevreesd - en met draaiende camera - tegen onrecht. Dat levert hem een keer een gebroken kaak op, maar ook de Televizier-Ster voor Beste Online Videoserie.

Boer zoekt vrouw: Hans en Jouke maken definitieve keuze

NPO 1
20:24 uur

Na de spraakmakende aflevering van afgelopen zondag - waarin boer Rob eerste zoenen uitdeelde en boer Hans iemand zag vertrekken - staat ons vanavond in Boer zoekt vrouw opnieuw spanning en sensatie te wachten. Hans en Jouke maken namelijk hun keuze.

Million Dollar Island: pijlen op rijkste bewoner

SBS 6
21:30 uur

Een groep deelnemers richt zijn pijlen in deze aflevering op de rijkste bewoner van Million Dollar Island, die al een forse hoeveelheid polsbandjes - die elk 10.000 euro waard zijn - heeft verzameld. Hij denkt zelfs het spel te kunnen bepalen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV