Zondag bij Humberto: Pieter Omtzigt, Sjaak Swart over Cruijff en meer

Zondag bij Humberto: Pieter Omtzigt, Sjaak Swart over Cruijff en meer
Dit zijn de gasten van zondag 24 april

Kijktip :

Humberto zit ook deze zondag weer aan zijn tafel om je het weekend uit te praten. Deze zondag zijn onder meer Pieter Omtzigt, Stefan de Vries en Sjaak Swart te gast. Dit zijn de gasten van zondag 24 april.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - zondag 24 april

  • Na twee aangiften van verkrachting en meerdere meldingen van grensoverschrijdend gedrag tegen Ali B, heeft nu zangeres Ellen ten Damme haar verhaal over de rapper gedaan bij de politie. Ali ontkent de beschuldigingen. Vanavond reageert zijn advocaat Bart Swier.
  • In Frankrijk gingen vanmorgen de stembussen open voor de tweede ronde van de presidentsverkiezingen. In de peilingen ging het nek-aan-nek tussen President Macron en zijn uitdager op rechts Marine Le Pen.Stefan de Vries bespreekt de eerste uitslagen
  • Klokkenluiders; ze zijn van groot belang als het gaat om het melden van misstanden. Groep-Omtzigt diende een initiatiefnota in bij de Tweede Kamer om ontslag, eindeloze rechtszaken of intimidatie te voorkomen. Vanavond lichten Pieter Omtzigt en Femke Heijmans hun plannen toe.
  • Morgen is de 75ste geboortedag van Johan Cruijff. Wij staan stil bij de grootste Nederlandse voetballer aller tijden met zijn dochter Susila Cruijff en vriend Sjaak Swart. Schrijver Yoeri van den Busken maakte een nieuw dubbelboek ter ere van 75 jaar Cruijff.

Humberto is elke zondag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de interessantste fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag bij Humberto: Pieter Omtzigt, Sjaak Swart over Cruijff en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV