Nieuw op Disney Plus: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022

Nieuw op Disney Plus: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022
Met onder meer Obi-Wan Kenobi

Nieuws :

De lente begint langzaam vorm te krijgen en de korte broeken kunnen weer vooraan in de kast. Met het zonnetje betekent het: iPadje mee en in de tuinstoel naar een nieuwe film of serie kijken! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in mei 2022.

Kijktips van Gids.tv

Moon Knight (finale op 4 mei)

Disney+

Bron: Disney Plus
Het verhaal gaat over de zachtaardige Steven Grant. Hij is een man met hevige slaapproblemen die een eenvoudige baan in een cadeauwinkel heeft. Hij wordt geplaagd door black-outs en vreemde herinneringen aan een ander leven. Bekijk hier waar je vanaf 31 maart Moon Knight kunt streamen.

The Quest, S1 (11 mei)

Disney+

Bron: Disney Plus
Een immersieve, hybride competitieserie die acht tieners (Paladins) in de fictionele, fantasywereld Everealm dropt. Daar moeten ze een koninkrijk redden van een oeroude profetie. In acht afleveringen worden de helden volledig ondergedompeld in een fantasywereld met kastelen, edelen, spookachtige wezens en mythische monsters en een tovenares die op zoek is naar macht. Bekijk hier waar je vanaf 11 mei The Quest kunt streamen.

How I Met Your Father, S1 (11 mei)

Disney+

Bron: Disney
In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon het verhaal van hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat hen terug naar het jaar 2021 katapulteert. Een periode waarin Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze uit het leven willen halen, en hoe verliefd te worden in het tijdperk van dating-apps en onbeperkte opties. Bekijk hier waar je vanaf 11 mei How I Met Your Father kunt streamen.

Sneakerella (13 mei)

Disney+

Bron: Disney Plus
Wanneer El, een beginnende sneakerontwerper uit Queens, Kira King ontmoet, de fel onafhankelijke dochter van de legendarische basketbalster en sneakermagnaat Darius King, springen de vonken over. Lees hier waar je vanaf 13 mei Sneakerella kunt kijken.

Chip ’n Dale: Rescue Rangers (20 mei)

Disney+

Bron: Disney Plus
Knabbel en Babbel leven tussen echte mensen in het moderne Los Angeles, maar hun levens zijn nu heel anders dan al die jaren geleden. Het is al decennia geleden dat hun succesvolle televisieserie werd stopgezet en Chip heeft zich overgegeven aan een burgerlijk leven als verkoper van verzekeringen. Lees hier waar je vanaf 20 mei Chip 'n Dale: Rescue Rangers kunt kijken.

Obi-Wan Kenobi (27 mei)

Disney+

Bron: Disney Plus
In de serie gaan we de reünie van Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) en Anakin Skywalker (Hayden Christensen) zien. Skywalker is verleid door de 'dark side of the Force' en is verworden tot superschurk Darth Vader. Wat gaan de twee doen als ze elkaar tegenkomen? Bekijk hier waar je vanaf 27 mei Obi-Wan Kenobi kunt streamen.

Verder op Disney Plus

  • Disney Gallery: The Book of Boba Fett (4 mei)
  • Assembled: The Making Off Moon Knight (11 mei)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Disney Plus: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV