Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022

Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022
Met onder meer The Staircase

Nieuws :

De lente begint langzaam vorm te krijgen en de korte broeken kunnen weer vooraan in de kast. Met het zonnetje betekent het: iPadje mee en in de tuinstoel naar een nieuwe film of serie kijken! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in mei 2022.

Kijktips van Gids.tv

We Own This City, S1 (iedere maandag)

Wekelijks op HBO Max

Bron: HBO Max
Op feiten gebaseerd drama, dat zich afspeelt in Baltimore en draait om het door sergeant Wayne Jenkins geleide 'Gun Trace Task Force': een speciale eenheid binnen de politie van de stad. Een aantal teamleden komt onder een vergrootglas te liggen vanwege verdenking van corruptie. Bekijk hier waar je We Own This City kunt streamen.

I Am Bolt (1 mei)

HBO Max

Bron: HBO Max
I Am Bolt is een documentaire over de snelste atleet uit de sportgeschiedenis - Usain Bolt - en geeft een kijk op het persoonlijke leven van het sporticoon uit Jamaica. Lees hier waar je I Am Bolt kunt kijken.

The Staircase, S1 (5 mei)

Wekelijks op HBO Max

Bron: HBO Max
'True crime'-serie over de dood van Kathleen Peterson, en de nasleep ervan, waarin haar man en romancier Michael werd beschuldigd van de moord op haar. Kathleen werd in 2001 door Michael dood gemeld nadat ze van de trap zou zijn gevallen. Bekijk hier waar je vanaf 5 mei The Staircase kunt streamen.

Hacks, S2 (13 mei)

HBO Max

Het veelbewogen mentorschap tussen Deborah Vance, een legendarische comédienne uit Las Vegas, en de jonge schrijfster Ava ontwikkelt zich verder als het tweetal het land doorreist voor Deborahs nieuwe stand-up act. Bekijk hier waar je vanaf 13 mei Hacks kunt streamen.

The Time Travelers Wife (16 mei)

Wekelijks op HBO Max

The Time Traveler's Wife is een liefdesverhaal dat het huwelijk van Clare en Henry volgt. De situatie wordt gecompliceerd als tijdreizen een element in hun leven wordt. Bekijk hier waar je vanaf 16 mei The Time Travelers Wife kunt streamen.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (30 mei)

HBO Max

Bron: HBO Max
Corona gooide ook roet in het eten voor dit derde deel in de Fantastic Beast-franchise, de productie liep een dikke vertraging op. Eindelijk kunnen deze magische familiefilm zien op het witte doek. Onder andere Eddie Redmayne (Newt Scamander) en zijn vreemde wezens zijn terug in een spannend avontuur.. Lees hier waar je vanaf 30 mei Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Verder op HBO Max

 • I Am Duran (1 mei)
 • Ferrari: Race to Immortality (1 mei)
 • Trophy (1 mei)
 • Baketopia (2 mei)
 • Finding Magic Mike (2 mei)
 • FBoy Island (3 mei)
 • Spring Awakening: Those You've Known (4 mei)
 • Wahl Street (4 mei)
 • Selena + Chef, S1-3 (5 mei)
 • Conversation with Friends (15 mei)
 • The Tower (31 mei)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV