Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022

Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022
Met onder meer Jos

Nieuws :

De lente begint langzaam vorm te krijgen en de korte broeken kunnen weer vooraan in de kast. Met het zonnetje betekent het: iPadje mee en in de tuinstoel naar een nieuwe film of serie kijken! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in mei 2022.

Kijktips van Gids.tv

Their Finest (6 mei)

NPO Plus

Bron:
Het verhaal begint met een uiteenlopende groep mensen die in Norfolk samengebracht zijn om een Britse propagandafilm te maken. Een vergeten acteur, een copywriter, een kostuummaker en een tot cateraar omgedoopte militair adviseur moeten samen het bijzondere verhaal vertellen van twee vrouwen in een roeiboot die voor een reddingsmissie naar Duinkerken vertrekken. Lees hier waar je vanaf 6 mei Their Finest kunt kijken.

All Creatures Great and Small, S1 (12 mei)

NPO Plus

All Creatures Great and Small beschrijft de hartverwarmende en humoristische avonturen van een jonge dierenarts in de Yorkshire Dales in de jaren dertig. Bekijk hier waar je vanaf 12 mei All Creatures Great and Small kunt streamen.

Unforgotten, S4 (14 mei)

NPO Plus

De Londense detectives Cassie en Sunny weet als geen ander misdaden uit het verleden in een nieuw daglicht te zetten. Nooit opgeslote zaken worden door hen ontrafeld en ze ontdekken niet zelden geheimen die jarenlang verborgen waren. Bekijk hier waar je vanaf 14 mei Unforgotten kunt streamen.

Jos, S1 (22 mei)

NPO Plus

Bron: NPO
Jos is de meest oprechte man die je ooit ontmoet hebt. Een man met alleen maar goede bedoelingen die altijd voor iedereen klaarstaat. Zijn puurheid, naïviteit en het feit dat hij sociaal gezien een tikkeltje uit de pas loopt maakt dat Jos de wereld om hem heen niet altijd even goed snapt. Bekijk hier waar je vanaf 22 mei Jos kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in mei 2022 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV