Special over 20-jarig huwelijk Willem-Alexander en Máxima woensdag op NPO 1

Special over 20-jarig huwelijk Willem-Alexander en Máxima woensdag op NPO 1
In voor- en tegenspoed: 20 jaar huwelijk in beeld

Kijktip :

Het is woensdag Koningsdag, maar bijna drie maanden geleden, op 2 februari, vierden koning Willem-Alexander en koningin Máxima ook dat zij twintig jaar getrouwd zijn. Daarom is vanavond de special In voor- en tegenspoed, 20-jarig huwelijk Willem-Alexander en Máxima te zien op NPO 1.

In voor- en tegenspoed, 20-jarig huwelijk Willem-Alexander en Máxima gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Spanning
We gaan op reis door de afgelopen twintig jaar, waarin latina Máxima de Hollander Willem-Alexander perfect aanvulde. Ze gaf schwung en glamour aan ons koningshuis in de polder. Maar is het echt een match made in heaven? Royaltywatchers kennen ook momenten dat de spanning tussen de twee soms om te snijden is.

Archief
Hebben de momenten van tegenspoed hen dichter bij elkaar gebracht of juist niet? En was Máxima ook voor Willem-Alexander gevallen als hij geen kroonprins was geweest? De special is samengesteld uit het rijke archief van royaltyprogramma Blauw bloed, dat al die jaren in het kielzog van de kroonprins en kroonprinses, en later koning en koningin, meereisde.

De special In voor- en tegenspoed, 20-jarig huwelijk Willem-Alexander en Máxima is woensdag 27 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Na afloop kun je de special In voor- en tegenspoed, 20-jarig huwelijk Willem-Alexander en Máxima terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV