Liverpool - Villarreal live op tv (halve finale Champions League)

Liverpool - Villarreal live op tv (halve finale Champions League)
Grootmacht versus verrassing van het seizoen

Sport :

Woensdagavond (27 april) staat de tweede halve finale van dit Champions League-seizoen op het programma. Op Anfield nemen Liverpool en Villarreal het tegen elkaar op. Het duel is om 21.00 uur live te zien op RTL 7, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Select te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Geweldige groepsfase
Liverpool begin dit seizoen overtuigend aan de Champions League, want in de groepsfase werden alle zes de wedstrijden gewonnen. Vervolgens stuitten de Britten op meer weerstand: in de achtste finales werd gewonnen én verloren van Inter Milan en in de spectaculaire kwartfinales scoorde Liverpool maar liefst zes keer tegen Benfica - maar kreeg het ook vier tegentreffers.

Samenvatting en hoogtepunten Liverpool - Villarreal

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Europa League
In de halve finale treffen de Engelsen dé revelatie van dit Champions League-seizoen. Villarreal was als Europa League-winnaar direct geplaatst voor de groepsfase van het miljoenenbal, maar niemand had verwacht dat de Spanjaarden het zó ver zouden schoppen. In de knock-outfase werden grootmachten Juventus en Bayern München al uitgeschakeld. Is Liverpool de volgende?

De wedstrijd Liverpool - Villarreal is woensdag 27 april om 21.00 uur live te zien op RTL 7, Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV