Serierecensie: Heartstopper is de meest sympathieke en lieve serie op Netflix

Serierecensie: Heartstopper is de meest sympathieke en lieve serie op Netflix
Met Joe Locke, Kit Connor en Olivia Colman

Film :

Vanaf 22 april is de serie Heartstopper te zien op Netflix. Wie de film Love, Simon en serie Love, Victor kent weet waar deze nieuwe romcom naartoe gaat. Een echte Britse coming-of-age serie over "uit de kast komen", met als grote verrassing topactrice Olivia Colman (The Father) in een bijrol. Lees hier de serierecensie van Heartstopper.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Charlie en Nick
Heartstopper gaat over Charlie, een zeer gespannen, openlijk homoseksuele overdenker, en Nick, een vrolijke zachtaardige rugbyspeler. De twee jongens ontmoeten elkaar op een Brits all boys-gymnasium. De vriendschap tussen Charlie en Nick bloeit snel op, maar schuilt er misschien meer achter?

:[embed:youtube](id:FrK4xPy4ahg title:"Trailer Heartstopper")

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 79% | IMDb ★ 9,1

Deze lieve en hartverwarmende bewerking van Alice Oseman's webstrip en graphic novel over liefde tussen twee Britse middelbare schooljongens is sympathiek, slim en erg meeslepend. Met 8 afleveringen van 30 minuten vlieg je door Heartstopper heen, met een paar fantastische momenten en ijzersterke levenslessen. De frisse soundtrack en mooie animaties zijn helemaal op hun plek in een serie die als een warme deken om je heen valt. Naast het knappe en schattige acteerdebuut van Joe Locke is het de zachtaardige rugbyspeler Kit Connor (Ready Player One) die de sterren van de hemel acteert. Ontroerend, grappig en hier en daar een blauw oog: Heartstopper een topserie op Netflix, en bovendien perfect geschikt voor tieners vanaf 12 jaar én volwassen. En natuurlijk houden we allemaal van Olivia Colman. Vier sterren.

Cast
Naast Joe Locke en Kit Connor (Rocketman) zijn ook William Gao, Yasmin Finney, Evan Ovenell, Ashwin Vishwanath, Sebastian Croft (Penny Dreadful), Georgina Rich en Olivia Colman (The Lost Daughter) te zien in deze serie. Deze productie is geregisseerd door Alice Oseman.

:[embed:youtube](id:aXxTWlbG0T0 title:"Kit Connor en Joe Locke beantwoorden vragen van fans")

Vanaf 22 april 2022 is de serie Heartstopper te zien op Netflix. Deze serie bevat 8 afleveringen van ongeveer 30 minuten. Genre: drama, romantiek.

 • NPO 3
  this is a title which is way too long and exceeds 3.000 (terugkijken)
 • NPO 3
  this is a title which is way too long and exceeds 1.999.000 (terugkijken)

 • Commentaar
  Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Heartstopper is de meest sympathieke en lieve serie op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


  Actueel TV-nieuws

  Meer actueel TV-nieuws »


  Aanraders Op TV