Tv-première Luizenmoeder - De film op Koningsdag te zien op NPO 3

Tv-première Luizenmoeder - De film op Koningsdag te zien op NPO 3
Succesvolle tv-serie op het witte doek

Kijktip :

De Luizenmoeder is ongetwijfeld één van de spraakmakendste en populairste Nederlandse tv-series van de afgelopen tien jaar. Vorig jaar verscheen Luizenmoeder - De film in de bioscopen. De tv-première van die film zie je woensdag (Koningsdag) op NPO 3.

Het verhaal
Directeur Anton werkt niet meer op Basisschool 'De Klimop'. Daarom probeert juf Ank in zijn plaats de boel weer op de rails te krijgen op de school, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De Klimop kampt namelijk met zware onderbezetting en dan heeft het vreselijke coronavirus ook nog eens alles op scherp gezet. Alsof dat nog niet genoeg was zijn de ouders nóg veeleisender dan voorheen.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Het is natuurlijk een fantastisch weerzien met de cast van De Luizenmoeder. In deze film zijn de leukste verhaallijnen voor juf Ank, de hysterische Nancy en juf Helma, met echte liefde in het verschiet en natuurlijk stiekem roken in de klas. Groot gemis is directeur Anton, al wordt dit in de film toch goed opgelost met nieuwe karakters. Helaas, ook voor De Luizenmoeder werkt de serie beter dan de film. Door de lengte van de film - een kleine twee uur - blijft de humor niet altijd even goed, en op een gegeven moment voert het drama zelfs de boventoon.

Cast
Naast Ilse Warringa (Niks vreemds aan) zijn ook Leny Breederveld (Vliegende Hollanders), Bianca Krijgsman (De slag om de Schelde), Jennifer Hoffman (Mannen van Mars) en Beppie Melissen (Kapsalon Romy) te zien in Luizenmoeder - De film. Deze film is geregisseerd door Ilse Warringa en Jan Albert de Weerd.

Luizenmoeder - De film (2021) wordt beoordeeld met een 6,3 op IMDb en is woensdag 27 april om 20.25 uur te zien op NPO 3. Genre: comedy, drama. Speelduur: 108 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's