Feyenoord - Olympique Marseille live op tv en online (Conference League)

Feyenoord - Olympique Marseille live op tv en online (Conference League)
Rotterdammers staan in de halve finale

Sport :

Donderdagavond (28 april) speelt Feyenoord in de eigen Kuip de heenwedstrijd in de halve finale van de Conference League. Tegenstander is Olympique Marseille. Het duel is om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Eerste sinds 2002
Voor de eerste keer sinds 2002 - toen Feyenoord als laatste Nederlandse club Europees succes had door de UEFA Cup te winnen - staan de Rotterdammers in de halve finale van een Europees bekertoernooi. Sindsdien slaagden PSV (2004/2005), AZ (2004/2005) en Ajax (2016/2017 en 2018/2019) er wél in door te stoten tot de halve finale.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - Olympique Marseille

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Nieuw toernooi
Feyenoord profiteert van het nieuwe, derde Europese voetbaltoernooi, dat qua niveau nét iets lager ligt dan de Europa League. Vanavond treffen de Rotterdammers Olympique Marseille. De Fransen stroomden in vanuit de Europa League en versloegen achtereenvolgens FK Qarabag, FC Basel en PAOK Saloniki in de knock-outfase van de Conference League.

De wedstrijd Feyenoord - Olympique Marseille is donderdag 28 april om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 20.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV