Recensie: 365 Days: This Day is meer maffia erotiek met grootste cliffhanger ooit

Recensie: 365 Days: This Day is meer maffia erotiek met grootste cliffhanger ooit
Don Massimo en Olga gaan trouwen in nog slechter tweede deel..

Film :

Vanaf 27 april is de film 365 Days: This Day te zien op Netflix. Ook de pandemie gooide bij deze Poolse Fifty Shades-cloon roet in het eten: het duurde lang voordat het tweede deel dan eindelijk klaar was. Maar acteur Michelle Morrone alias Massimo is niet voor één gat te vangen. Lees hier de filmrecensie van 365 Days: This Day.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Hole in One
Het koppel Laura en Massimo zijn terug en heter dan ooit. Maar het nieuwe begin van het herenigde stel wordt bemoeilijkt door Massimo's familiebanden en een mysterieuze man die Laura's leven binnendringt om haar hart en vertrouwen te winnen, koste wat het kost. En groot gevaar dreigt.

Met Simone Susinna (Marcelo 'Nacho') in de film '365 Days: This Day'

Lees hier de filmrecensie van 365 Dni.

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 50% | IMDb ★ 3,0

De film windt er geen doekjes om en start gelijk met een broeierige seksscène als de aanstaande bruid gewillig genomen wordt voordat de bruiloft begonnen is. Dat is dan ook de toon voor het eerste uur van 365 Days: This Day, dat één grote aaneenschakeling van hevige vrijpartijen is met hier en daar een hulpstuk. De lachwekkend slechte dialogen en het waardeloze acteerwerk zijn ook nu weer aanwezig, maar This Day weet zich iets te herpakken in het tweede uur van de film. Met als kers op de taart wel een cliffhanger die je toch weer nieuwsgierig maakt naar het vervolg. En dan moeten we de scéne op de golfbaan maar snel vergeten. Ondanks alle lichtpuntjes komen we niet verder dan één ster.

Cast
Naast Michelle Morrone (365 dni) en Anna Maria Sieklucka (Na dobre i na zle) is ook Simone Susinna (L'isola dei famosi) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Tomasz Mandes en Barbara Bialowas (Big Love).

Vanaf 27 april 2022 is de film 365 Days: This Day te zien op Netflix. Genre: Romantiek, Drama. Tijdsduur: 106 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's