Finale De Alleskunner VIPS seizoen 2 zie je vrijdag 29 april op SBS6

Finale De Alleskunner VIPS seizoen 2 zie je vrijdag 29 april op SBS6
Welke bekende Nederlander pakt de winst?

Kijktip :

Vrijdag 29 april is het zover: de grote finale van het tweede seizoen van De Alleskunner VIPS. Maar liefst 55 bekende Nederlanders begonnen aan dit spectaculaire avontuur, maar daar zijn er bij aanvang van de finale nog maar acht over.

Finale De Alleskunner VIPS gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Spellen
Ook in deze finale staan er weer een aantal zenuwslopende spellen op het programma, waarbij de overgebleven deelnemers alles moeten geven om zich De Alleskunner VIPS van 2022 te mogen noemen. Zo moeten ze onder meer een toren maken van champagneflessen en vragen beantwoorden met een paintball-gun.

Climax
Vervolgens vindt de bloedstollende climax van dit seizoen plaats in een een ingewikkelde escape room. Wie houdt het hoofd koel en mag zich na afloop van deze opdracht De Alleskunner VIPS van 2022 noemen? De afvalrace werd afgetrapt door Jacques Herb en hebben onder anderen Peter Jan Rens, Sylvia Geersen, Ferry Doedens en Roos Schlikker het strijdtoneel moeten verlaten.

De finale van De Alleskunner VIPS is vrijdag 29 april om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's