Populair op Netflix: deze films en series zijn met Koningsdag het best bekeken

Populair op Netflix: deze films en series zijn met Koningsdag het best bekeken
Met Sonic the Hedgehog en Anatomy of a Scandal

Kijktip :

De oranje tompoucen en Oranjebitter kunnen uit de koelkast, want Koningsdag is hier! Welke series en films streamen we massaal met Koningsdag? Bekijk hieronder drie films én drie series die nu 'hot' zijn.

Films

3. The In Between (2022)

Gids.tv: ★★½ | IMDb ★ 5,8

Bron: Netflix
De tiener Tessa is gepassioneerd door fotografie. In de liefde is ze op haar hoede tot ze de romantische Skylar ontmoet. Ze beginnen een relatie, maar die is van korte duur. De twee geraken betrokken bij een verkeersongeluk waarbij Skylar komt te overlijden. Lees hier waar je vanaf The In Between kunt kijken.

Lees hier ook onze filmrecensie van The In Between.

2. The Missing (2003)

IMDb ★ 6,5

Bron: Columbia Pictures
Een vader keert terug naar zijn gezin, nadat hij hen jaren geleden had verlaten om bij de Apaches te gaan leven. Zijn vrouw blijkt al lang overleden te zijn. Bovendien heeft zijn volwassen dochter geen enkel begrip of gevoel meer voor hem. Lees hier waar je vanaf The Missing kunt kijken.

1. Sonic the Hedgehog (2020)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,5

Bron: Paramount Pictures
Sonic is een gigantisch snelle antropomorfe blauwe egel. De overheid is erop gebrand om hem te pakken te krijgen. Sheriff Tom Wachowski (James Marsden), een politieagent uit het klein stadje Green Hills, besluit om af te reizen naar San Francisco om Sonic te helpen. Lees hier waar je vanaf Sonic the Hedgehog kunt kijken.

Lees hier ook onze filmrecensie van Sonic the Hedgehog.

Series

3. Bridgerton (2020 - heden)

Gids.tv: ★★★ (seizoen 2) | IMDb ★ 7,3

Bron: Netflix
Het verhaal draait om acht broers en zussen van de familie Bridgerton die een goede band met elkaar hebben. Ze doen allemaal hun best om liefde en geluk te vinden binnen de Londense high society, maar met een misstap begeven ze zich gelijk op gevaarlijk terrein. Bekijk hier waar je Bridgerton kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van Bridgerton seizoen 2.

2. Selling Sunset (2019 - heden)

IMDb ★ 6,4

Bron: Netflix
De elitemakelaars van de Oppenheim Group verkopen het luxeleven aan rijke kopers in Los Angeles. De serie volgt de groep agenten terwijl ze door hun persoonlijke en professionele leven navigeren. Bekijk hier waar je Selling Sunset kunt streamen.

1. Anatomy of a Scandal, S1 (2022)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,0

Bron: Netflix
James en Sophie Whitehouse hebben een gelukkig, zorgeloos en bevoorrecht leven. James is werkzaam als minister en heeft een liefhebbende familie thuis, maar dat alles komt op losse schroeven te staan als er een groot schandaal aan het licht komt. Bekijk hier waar je Anatomy of a Scandal kunt streamen.

Lees hier ook onze serierecensie van Anatomy of a Scandal.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Populair op Netflix: deze films en series zijn met Koningsdag het best bekeken of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV