Woensdag in Op1: Angela de Jong over schokkende uitspraken Johan Derksen

Woensdag in Op1: Angela de Jong over schokkende uitspraken Johan Derksen
De gasten van Op1 van woensdag 27 april

Kijktip :

Woensdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Carrie ten Napel.Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Gasten van Op1 van woensdag 27 april

  • Johan Derksen biechtte in zijn talkshow op een vrouw met een kaars misbruikt te hebben. Dit leidde aan tafel tot enorme hilariteit, maar daarbuiten veroorzaakt zijn ‘jeugdzonde’, zoals hij het zelf noemt, woedende reacties. Tv-recensent Angela de Jong is verbaasd en ziet Johan diep zinken. Vanavond schuift ze aan bij Op1.
  • Met spitse humor en verrassende inzichten doopt Lia van Bekhoven in haar nieuwe boek Groot-Brittannië om tot Klein-Brittannië. De VK-correspondent ergert zich aan het vasthouden aan tradities en hun hang naar het verleden. Vanavond in Op1 legt ze uit hoe in haar ogen macht en mythe het Verenigd Koninkrijk verscheuren.
  • Na een week van zware beschietingen op de Oekraïense troepen in de Donbas, is het langverwachte grondoffensief nog niet ingezet. Intussen graven de Oekraïners zich steeds verder in. Wat is de strategie van de Russen? Oud-Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp is te gast.
  • 'Opbouwende kritiek is goed, anders kun je eindigen als Poetin en dat wil niemand.' Dat zei Koning Willem-Alexander vandaag over het dalende vertrouwen in het Koningshuis. Vandaag viert de Koning zijn 55e verjaardag in Maastricht, waar ondanks de afnemende populariteit veel enthousiaste mensen op afgingen. Royaltywatcher Jeroen Snel en de Limburgse journalist Marcia Luyten schuiven samen met directeur van Beeld en Geluid Eppo van Nispen tot Sevenaer aan.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Angela de Jong over schokkende uitspraken Johan Derksen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV