Woensdag in Jinek: Justine Marcella en Jon van Eerd over Koningsdag

Woensdag in Jinek: Justine Marcella en Jon van Eerd over Koningsdag
Dit zijn de gasten van woensdag 27 april

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van woensdag 27 april.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten bij Jinek - woensdag 27 april

  • De koning is jarig en dat vieren wij! Justine Marcella en __Jon van Eerd__waren vandaag in Maastricht en voelden de Koninklijke Familie aan de tand. En Arno Kantelberg is er ook, hij vertelt alles over de kleding van de royals.
  • Cabaretier Kasper van der Laan debuteerde in 2019 met zijn voorstelling 1 Kilo. Hij werd bedolven met een sterrenregen en sindsdien speelt hij voor volle zalen.
  • Zanger Waylon kreeg na een bijzondere samenwerking met Henny Vrienten, nieuwe waardering voor popmuziek in de Nederlandse taal.
  • Johan Derksen vertelde gisteravond in Vandaag Inside een verhaal uit het verleden wat hij "een jeugdzonde" noemt. Toen hij 22 jaar was, heeft hij een kaars in de vagina van een bewusteloze vrouw gestoken.Marjan Olfers reageert.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Justine Marcella en Jon van Eerd over Koningsdag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV