Recensie: Gasoline Alley is op een na laatste film van Bruce Willis en triest om te zien

Recensie: Gasoline Alley is op een na laatste film van Bruce Willis en triest om te zien
Nu nummer 2 op Netflix

Film :

Vanaf 26 april staat de film Gasoline Alley op Netflix. Deze splinternieuwe thriller staat nu op Netflix, maar als je acteur Bruce Willis wil herinneren (hij is gelukkig nog onder ons) aan ijzersterke films als Pulp Fiction, Die Hard en The Sixth Sense, dan moet je deze productie zeker overslaan. Lees hier de filmrecensie van Gasoline Alley.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Justice Gets Dirty
Een man die betrokken is bij de drievoudige brute moord op drie Hollywood-sterretjes begint zijn eigen onderzoek. Omdat hij hulp nodig heeft, schakelt hij de twee rechercheurs in om een grote samenzwering te ontmaskeren die explosiever is dan ze ooit hadden gedacht.

Acteur Bruce Willis (Detective Freeman) en Luke Wilson (Vargas) in de film 'Gasoline Alley'

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 45% | IMDb ★ 3,6

Zeer recent maakte de familie van Bruce Willis bekend dat de 67-jarige acteur stopt met acteren: hij lijdt aan afasie; een taalstoornis in de hersenen die kan ontstaan door een beroerte. Het komt erop neer dat de acteur moeite heeft met spreken en taal begrijpen. Dat heeft in deze film als resultaat een rol met weinig dialoog, waarbij Willis zijn dialogen door een oortje doorkrijgt. Met die wetenschap geeft Gasoline Alley toch een rare en verdrietige lading. Tot overmaat van ramp is de film ook bijzonder slecht: uitgekauwde verhaallijnen en makkelijk camerawerk hebben als gevolg dat kijkers die toch van een kouwe kermis thuiskomen. Ben je fan van Bruce Willis, doe het niet. Eén ster.

Cast
Naast Devon Sawa (Chucky de serie) en Luke Wilson (The Goldfinch) zijn ook Bruce Willis (Sin City) en Irina Antonenko (The Darkest Hour) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Edward Drake (American Siege).

Vanaf 26 april 2022 is de film Gasoline Alley te zien op Netflix. Genre: Actie, thriller. Tijdsduur: 97 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV